Åh ibland är det liiiite jobbigt att gå upp för att hinna med frukosten.... Som idag. Vi hade alla velat sova en timme till men frukosten var bara till kl 9. Vi gick ner runt 8.45 och där var knappt någon frukost kvar. En grinig rund liten dam muttrade och sa att hon hade lite ägg men det räckte bara till oss fyra. Ingen joggi, bara en liten skvätt mjölk, sockriga flingor, bullar med frosting, muffins , blaskkaffe och en liten skvätt jos. Ja ja, det var ju mat så vi fick äta det vi kunde. Inte klaga. Efter 1 , 5 h var vi hungriga igen... Fick köpa lite mellanmål så det löste sig!
Nog om det ! Åkte till Lake Murray och spelade minigolf. Kunde inte checka in på hotellet än så det var en rolig aktivitet för barnen .

Åkte ner till Fort Worth historiska del Stockyards. Checkade in på Hyatt. Jättefint rum långt upp !! Lyckliga tjejer!

Nja, inte de bästa bilderna på rummet. Det är mycket större . Kunde plötsligt inte ta fler bilder med telefonen för det var fullt. Fint och lyxigt var det iaf! Kul att bo bra ett par dagar. I övermorgon blir det billigt motell igen.

I alla fall, i förrgår träffade vi en man vid namn Scott och hans 6- åriga son Christoffer vid poolen . Jonas började prata med honom om ditt och datt. Vi träffades igen vid frukosten och då bjöd han hem oss till sin ranch norr om Fort Worth i Texas. Vi var där i kväll och tjejerna fick klappa en 1100 kg angus-tjur. De hade även hönsgård och tre hundar och stort grönsaksland . Jättetrevlig familj !! Var ute och åt middag på deras favoritställe , en mexikansk restaurang som vi aldrig hade hittat själva. Scott , Susan & Christoffer var verkligen stammisar där.
Mysig och trevlig familj ! Vi kommer att hålla kontakten .

Det har varit en härlig dag! Eftersom vi bor i centrala Stockyards så har vi nära till allt. Denna delen av Fort Worth är inte stor och med tanke på att det är varmt och hög luftfuktighet så är det skönt att inte behöva gå så långt med barnen . Här är riktigt mysigt! Kommer fina bilder i morgon!

1 kommentarer

Lotta Rysén

13 Jul 2016 13:07

Men åh vad underbart! Och vilken gästvänlighet, nästan som här... Not!

Kommentera

Publiceras ej