SÄ spÀnnande , en airboat i trÀskmarkerna för att se alligatorer!! Lite dÄligt vÀder men ingen Äska.

FlytvÀst pÄ tjejerna och hörselskydd pÄ oss alla. Det dÄnade och vibrerade otroligt mycket nÀr vi Äkte ut pÄ vattnet och in i trÀsket. NÀr vi Äkte lite lugnare dÄnade det mindre men för mycket gör att vara utan hörselskydd .
Vi Äkte en liten bÄt sÄ det var bara 7 personer totalt .
Tjejerna tyckte att det var sÄ spÀnnande och nÀr vi fick se första alligatorn sÄ var det stor lycka!!

Vi sÄg mÄnga alligatorer! Det var riktigt rofyllt att Äka omkring lugnt i trÀsket. Hade ingen aning om att det var sÄ vackert dÀr!

Under det gröna tÀcket gömde sig flera alligatorer .

Vi fick Àven se & hÄlla en liten alligatorunge. SÄ söt!! Melanie var till en början lite tveksam till att hÄlla men till slut ville hon och var mycket stolt efterÄt.

Vilken underbar eftermiddag!!

Bytat rum till större med balkong . Fick ocksĂ„ sĂ€llskap av en prinsessa och sjöjungfru.💖

Sista middagen i New Orleans fick sjÀlvklart bli ostron till förrÀtt , Cajun BBQ-Shrimp till varmrÀtt och breadpudding med whiskysÄs till dessert.

Har haft det fantastiskt hÀr i New Orleans! Det Àr definitivt en av de stÀderna vi vill tillbaka till. I morgon Äker vi till Panama City Beach i Florida. En vecka kvar av vÄr underbara roadtrip .... Tiden gÄr för fort nu!

1 kommentarer

Jessica

18 Jul 2016 18:46

Wow sÄ hÀftigt dÀr i trÀsket!!! MÄste ha varit hur coolt som helst men ÀndÄ lÀskigt med en massa lÀskiga alligatorer! New Orleans Àr en stad jag lÀtt skulle vilja Äka till i USA
Njut av er sista vecka nu!
Kram pÄ er!

Kommentera

Publiceras ej